tjoe
tjoe
FREE
30 MIN
LESSON

LightFactory rapid kurzus

Score: 0
6.00 USD /single lesson (60 min.)
Arts & Crafts / Photography

Lesson schedule

Tutor score

0%
positve
feedbacks
Lessons given:
0
Positives
0
Neutrals
0
Negatives
0

Students feedbacks

Tutor information

General information

nick tjoe
country Hungary
languages English, Hungarian
contact

Education

Tóth József
alkalmazott fotográfus

1967 -ben születtem Szegeden. A fotózással korán kapcsolatba kerültem, még a filmes világban. Sokáig nem léptem túl az alkalmi fotós szerepkört, megmaradtam a háttérben, és figyeltem a „nagyok” munkáját.

< p>2010-től ez a helyzet alapvetően megváltozott. Innentől tudatosan kerestem azon elismert fotósok társaságá t, akik képesek, és hajlandóak voltak átadni tudásukat. Rendkívül inspiráló volt tőlük tanulni, akár csak a látásmódo t, vagy akár konkrétan egy-egy elképzelés megvalósít&aacut e;sát tekintve is. 2013-ban Alkalmazott fotográfus végzettséget szereztem a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Szakképzési, Továbbképz&eacut e;si és Távoktatási Központban

Szem&e acute;ly szerint:
Szipál Márton (fotóművész)
Eifert János (fotóművész)
Dusha Béla (fotóművész)
Németh György (fotográfus, újságír&o acute;)
Dömötör Mihály (fotográfus)
Imre Tamás (EFIAP fotóművész, Canon Pro Platinum)
Krivánszky Árpád (fotográfus, újságír&o acute;)
Kiss György (fotográfus)
Szekeres János (természetfotós)

2013-ban társalapít&oacut e;ja lettem a szegedi LightFactory fotóműterem és vizuális stúdiónak, ahol azóta is aktívan tevékenykedek, mint stúdióvezető. Az mellett, hogy aktívan fotózok a tárgyfotográfi&a acute;tól, a portréfotográfi& aacute;n keresztül a rendezvényfotográ ;fiáig, a stúdiót felkereső fotósoknak (ha kérik) szívesen segítek instrukciókkal, iránymutatásokka l a fotózások alkalmával.

Sok an egyetértenek abban, hogy tanulni sohasem késő. Én még annyit tennék hozzá, hogy ha ez akarattal és kitartással párosul, akkor ráadásul rendkívül izgalmas is.

Experience: 10 years

About me

The Hungarian language training.

A LightFactory rapid kurzus kretén belül felkészítünk arra, hogy egyszerűen, gyorsan tudj minőségi képeket készíteni saját magad és családod örömére. A képzés Skype-on keresztül és digitálsi tananyagok formájában történik.