Colecroes
Colecroes
FREE
30 MIN
LESSON

Dog training door hondenliefbhebber met extreem veel ervaring!

Score: 0
25.00 USD /single lesson (60 min.)
Other

Lesson schedule

Tutor score

0%
positve
feedbacks
Lessons given:
0
Positives
0
Neutrals
0
Negatives
0

Students feedbacks

Tutor information

General information

nick Colecroes
country Netherlands
languages Dutch, English, German
contact

Education

Experience: 0 years

About me

Of je nou een pup of een al wat oudere hond adopteert, je moet altijd behoorlijk wat tijd steken in de kennismaking, socialisatie en opvoeding. Een puppy-cursus kan een goed begin zijn, maar vaak is 'het werk' dan nog niet gedaan. Meestal gaat het vervolg dan vrij soepel, maar soms ervaar je ergens een kleine of grotere kink in de kabel.

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je even vastloopt in de opvoeding van je nieuwe beste vriend. Varierend van simpel tijdgebrek tot lastigere gedragsproblemen.

Ik kan je helpen bij de meeste van die knelpunten, want ik heb jarenlane ervaring en opleiding genoten bij één van de TOP-Labradorkennels in Engeland en nu heb ik zelf een zeer goed opgevoede poedel-schnautzer-mix die iedereens harten steelt, maar die dus ook aan jóu kan laten zien wat ik en wij samen in huis heb/hebben aan skills. 

Kom dus vrijblijvend kijken en kennismaken en bespreek de issues die je ervaart met je hond met mij, dan kunnen we samen bepalen of jouw hond en ik ook een goeie match zijn.

Hartelijke groet, Nicole